+31 (0)6 3805 8783 info@dito24.com

Our Services

De slimme websitemaker bouwt websites en stopt het webdesign vol met de nieuwste technieken. Uiteraard is de content SEO geoptimaliseerd.

What We Do

Wij bieden verschillende services aan. Dit begint bij het bouwen van een site en kan worden opgeschaald tot het bedenken van een complete bedrijfsidentiteit. Als het nodig is werken we graag samen met onze partner IDEM24. In hun ideeënfabriek ontstaan de mooiste creaties.

Branding

De identiteit van je bedrijf is belangrijk voor succesvol ondernemen. Door een herkenbare stijl kun je je onderscheiden van de concurrenten. 

SEO

Een mooie website wil je graag delen met anderen. Daarom is het belangrijk dat je snel wordt gevonden op internet. Goede inrichting van de SEO helpt enorm.

Development

Mooie sites bouwen is onze passie. Wij doen niets liever dan voor jou een perfect digitaal visitekaartje maken. Betere reclame voor ons kunnen we niet bedenken.

Branding

Branding is een vorm van marketing, waarbij je door merkontwikkeling meerwaarde voor ondernemingen realiseert.

Web Design

Webdesign is in eerste instantie het vormgeven van websites voor internet, maar de term wordt regelmatig voor het technisch ontwikkelen van websites.

Search Engine Optimization

Deze technieken zijn gericht op het optimaliseren en verbeteren van je website of webshop voor de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.

Information Architecture

Dit is de inhoudelijke relaties en samenhang tussen toepassingen en gegevensverzamelingen onderling. Zo wordt communicatie van een organisatie inzichtelijk.

h
Content Strategy

Contentstrategie is een plan waarin je strategische keuzes omtrent content vastlegt. Doordat je de strategie op papier zet creëer je overzicht, inzicht en controle.

Business Consulting

Business consulting is adviseren van het bedrijfsleven, de overheid, en andere organisaties in beleidsmatige en organisatorische vraagstukken.

Werk met een team van getalenteerde Design Ninjas

Wij kunnen niet wachten om aan de slag te gaan. Deel je ideeën en plannen met ons. Dat moet wel een succes worden. Wij gebruiken de allernieuwste templates van Divi. Gewoon omdat het kan. Voordeel voor jou? Altijd de laatste updates in je site.

Fun Facts

Gewoon even wat feitjes op een rij.

Happy Clients

Completed Projects

Office Locations

Team Members

Our Latest Projects

We zijn trots op onze websites en willen deze graag met jou delen. Kijk eens in onze meest recente projecten.

What We Do Best

Gewoon een mooie website voor je bouwen. Voorzien van de laatste updates. Tegen een betaalbare prijs.

DITO24 heeft een supergoede site voor mij gebouwd. Vanaf het begin kon ik aangeven wat ik precies wilde. Ik kan iedereen DITO24 van harte aanbevelen.

Roger

Zelf vind ik het lastig om een website te maken. Gelukkig heeft DITO24 een mooie site voor mij gebouwd. Ik ben super tevreden en zou het zo weer op deze manier doen.

Simone

Let's Work Together

We vinden het leuk als je contact met ons opneemt. Graag horen we hoe wij jou kunnen helpen. Websites bouwen is onze passie en dat willen we met jou delen. Heb je al een titel voor je nieuwe site? Heb je al ideeën voor de inhoud en de look? We kunnen niet wachten om ermee aan de slag te gaan.

Adres

Prins Frederikstraat 1
5951 BR  Belfeld

Openingstijden

maandag - vrijdag
8.00 uur tot 17.00 uur