+31 (0)6 3805 8783 info@dito24.com

Let’s Build Something

De slimme websitemaker bouwt samen met jou de perfecte website. Jouw ideeën en inspiratie vertalen wij in een mooi webdesign. Het perfecte visitekaartje voor je bedrijf.

Build Something Tailor Made For Your Users.

Websites bouwen is maatwerk. Je wilt graag een site die uniek is. Dat begrijpen wij. Dus we beginnen met luisteren. Wat is belangrijk voor jou? Welke boodschap wil je overbrengen? Daar gaan we mee aan de slag. Zo slagen we er altijd in om een mooi produkt af te leveren.

24/7 Support

Als je vragen hebt moet er wel iemand zijn die ze hoort. Dus zijn we altijd bereikbaar. Bijvoorbeeld via WhatsApp. Gewoon omdat het kan.

|

Ik wilde graag een website voor mijn webshop. Toen ik ging kijken naar verschillende webbouwers schrok ik van de prijzen. Bij DITO24 zag ik de mogelijkheid voor een Web abonnement. Zo kan ik de kosten laag houden en heb ik toch een goed werkende webshop.

- Ali Sayed

Let's Work Together

We vinden het leuk als je contact met ons opneemt. Graag horen we hoe wij jou kunnen helpen. Websites bouwen is onze passie en dat willen we met jou delen. Heb je al een titel voor je nieuwe site? Heb je al ideeën voor de inhoud en de look? We kunnen niet wachten om ermee aan de slag te gaan.

Adres

Prins Frederikstraat 1
5951 BR  Belfeld

Openingstijden

maandag - vrijdag
8.00 uur tot 17.00 uur